Informatie

#Informatie #Lid zijn

Wat houdt lid zijn in?

Een kleine opsomming van wat je kan verwachten als je lid bent van RZ.

Trainingen

Doordeweeks is er één of twee keer in de week training. Dit is per team verschillend. Bekijk het trainingsschema voor het gehele overzicht.

3 keer proberen
Wil je het eerst even proberen? Geen enkel probleem. Ieder aspirant lid bieden we de gelegenheid om driemaal geheel kosteloos mee te komen trainen en te kijken of de sport is wat diegene ervan verwacht.

Laat wel vantevoren even weten dat je komt, zodat wij de coach/trainer op de hoogte kunnen stellen. Ook als je er niet helemaal zeker van welk team het beste bij je aansluit kun je een email sturen naar tryouts@rotterdamzuid.com

 

Wedstrijden

Meestal is er één wedstrijd per week. Deze zullen over het algemeen in het weekend worden gespeeld. Aan het begin van het seizoen worden de speeldata al bekend gemaakt. Je kunt de wedstrijd schema’s op de team pagina’s.

Hoe zit het met vervoer bij uitwedstrijden?
Naast thuiswedstrijden zullen er ook uitwedstrijden gespeeld worden. Het vervoer voor uitwedstrijden zal geregeld moeten worden door het team zelf. Voor jeugd uitwedstrijden zijn er natuurlijk altijd ouders/verzorgers nodig die rijden. Het zou mooi zijn als iedere ouder 1x per seizoen rijd om zo een goede verdeling te houden. En het is leuk om te kijken 😉

Taken tijdens bij thuiswedstrijden.
Bij thuiswedstrijden zal je als RZ-lid ook moeten taken. Deze taak kan zijn tafelen, fluiten of kantinedienst zijn. Deze worden door de wedstrijdsecretaris uitgedeeld en zijn verplicht.

Niet helemaal duidelijk wat een taak inhoud, zie dan hier: TafelenFluiten of Kantinedienst.

Jaarlijkse contributie.
Zonder betaling van de contributie kan de club niet bestaan. Dus als lid ben je verplicht om contributie te betalen. De contributie bedragen van RZ zijn lager dan die van andere clubs in de buurt. Voor leden die steun nodig hebben m.b.t. betalen van hun contributie kunnen terecht bij Jeugd Sport Fonds.

Bekijk de contributie pagina voor het gehele overzicht.

 

Jaarlijkse RZ Gala

Het hebben van plezier is het belangrijkst! Sporten is en moet leuk zijn. Daarom organiseren wij één keer per jaar het RZ Gala. Met deze dag vieren wij de successen, door middel van uitreiken van prijzen o.a. M.V.P. (Most Valuable Player), M.I.P. (Most Improved Player) en M.D.P (Most Disciplined Player). Tevens sluiten wij het seizoen af met een gemixt toernooi, en activiteiten er omheen. In de voorgaande jaren hebben we o.a. gedaan aan sponsorschieten, dunk-contest, 3-point shoothout.