Sponsors

#Sponsors #Our heroes

Basketballvereniging Rotterdam Zuid wordt gesponsord door de volgende mensen & bedrijven.

 

 

 

Sponsoring

Een sportvereniging krijgt inkomsten via contributie van haar leden. Dat dekt de noodzakelijke kosten die een club heeft. De basketbalvereniging draait op vrijwilligers die hun ziel en zaligheid steken in deze mooie sportclub. Om de kwaliteit en het sportniveau van Basketball Vereniging Rotterdam Zuid (RZ) te waarborgen is uw hulp dan ook erg belangrijk. Daarom zijn wij op zoek naar sponsoren die onze club willen steunen.

U kunt ons steunen door een donatie of door één of meerdere sponsorpakketten per seizoen af te nemen.

  • Een donatie van minimaal € 15,- omdat u de club een warm hart toedraagt
  • Donatie van 2 lederen basketballen, € 150,-
  • Sponsoren van jeugdclinic € 200,- (Hiervoor krijgt u naamsvermelding op onze website voor een seizoen.)
  • Sponsoring van inloopshirts met uw bedrijfsnaam, € 250,- per team (meerdere teams in overleg) Hiervoor krijgt u naamsvermelding op onze site voor een seizoen en een button met uw logo op diverse pagina’s met een link naar uw eigen website.
  • Doneer een Team voor een seizoen (prijs in overleg min € 500,- ) Hiervoor krijgt u naamsvermelding op onze site www.rotterdamzuid.com voor twee seizoenen en een button met uw logo op diverse pagina’s met een link naar uw eigen website.

Heeft u interesse of zelf een andere suggestie in wat voor vorm van sponsoring dan ook? Stuurt u dan aub een mailtje naar sponsoring@rotterdamzuid.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.